نذیر

دغدغه هایی از لوازم تشکیل حکومت جهانی حضرت بقیه الله الاعظم... ارواحنا لهم الفداء...

نذیر

دغدغه هایی از لوازم تشکیل حکومت جهانی حضرت بقیه الله الاعظم... ارواحنا لهم الفداء...

نذیر

یکی از آرمانهای بشر درک زمان ظهور منجی است. این آرمان برای شیعیان در حکومت جهانی حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا لهم الفداء) تجلی و تحقق میابد. اما بنظر میرسد ظهور حضرت صاحب الامر و شکل گیری حکومت مبارک ایشان، لوازمی را میطلبد که تدارک آن برعهده همین بشر خواهد بود. در این راستا هر کس از ظن خود مسیری را در پیش گرفت. این مسیر برخی را به ورطه پرتگاه برد و برخی را یاور و غمخوار مولای خویش نمود. در جهت تحقق لوازم تشکیل این حکومت، دغدغه هایی در ذهن بود که هر از چند گاهی بر آن تأمل میشد که به پیشنهاد یکی از عزیزان (آقای امیرحسین حاجی زاده)، این مطالب در قالب این وبلاگ در معرض دید شما خوانندگان گرامی قرار داده شده است. امید است که مطالب عنوان شده مفید واقع شود.
بجهت طرح هدفمند و منظم مطالب در این وبلاگ، برای استفاده بهینه از آن، پیشنهاد میگردد مطالب را از بخش طبقه بندی موضوعی پیگیری نمایید.

بایگانی

نحوه ارتقاء درجات

جمعه, ۱ آبان ۱۳۹۴، ۰۷:۲۰ ب.ظ

     در این تیپ هر عضو جهت ارتقاء درجه و کسب درجه بالاتر، میبایست دوره یا دوره هایی خاص را گذرانده و با موفقیت طی کند. همچنین میتوان دوره های ویژه ای را به صورت فوق برنامه، طراحی و اجرا نمود که در این صورت برای آن نیز میتوان تدبیر جداگانه ای ملاحظه شود. در پایان هر دوره، عضوی که دوره را با موفقیت سپری نموده با دریافت گواهینامه آن مرحله، نائل به کسب آن رتبه یا درجه یا جایگاه تعریف شده خواهد شد.

  • موافقین ۱ مخالفین ۰
  • ۹۴/۰۸/۰۱
  • ۲۷۴ نمایش
  • حمیدرضا صدفی پور

ارتقاء

برنامه

جایگاه

درجه

دوره

رتبه

نظرات (۲)

  • امیرحسین حاجی زاده
  • جماعت مجاهدین خلق (منافقین) توی این بحثا خیلی موفق بودن.
    به هر حال لازمه هر تشکیلاتی این است که اعضای آن برای ارتقا دوره هایی را بگذرانند.
  • علی اکبر قلیچ خانی
  •  مطالبتان را خواندم  یک نظر دیگه این که  حواسمان باید باشد دین اسلام و مذهب تشیع بسیار به آزادگی و آزادی خواهی انسانها ارزش قائل شده ، اخلاق را کاملا جدی و دقیق مورد سفارش قرار داده ، انصاف گرایی را لازمه  حق گرایی دانسته  که متاسفانه متدهای دینی که امروزه مسلمین پیشنهاد و اجرا می کنند از بستر نگاه نظامی گری برخاسته که اصلا جذابیت عمومی و  همه گیر را ندارد در این نوع نگرش جای تفکر، آزاد اندیشی، شناخت شناسی در را متاسفانه تعصب و قضاوت گرایی پر میکنه که بزرگترین خطر این نوع برنامه ریزی آموزشی دینی است. در تاریخ اسلام و انقلاب نمونه های بسیاری وجود دارد .  با نگاه و اسلوب نظامی به سراغ دین رفتن رو بنا به تجربه تاریخ بنده به کسی توصیه نمی کنم . 
    پاسخ:
    سلام گرم محضر جناب آقای قلیچ خانی عزیز؛ چند صباحی است از برخی دوستان وصف حال حضرتعالی را شنیده بودم و بسیار مشتاق این بودم که نظرات شما را نیز در خصوص نوشته هایم داشته باشم. البته از تاریخ پاسخ بنده میتوان فهمید که مدتی بود که بجهت مشغله هایی نتوانسته بودم سری به وبلاگ بزنم. در پاسخ مطلب شما میتوانم بگویم طرح موضوعی که در این طرح شده است، یک سیستم آموزشی است و نه محتوای آموزشی. لذا براحتی میتوان آنچه دغدغه خاطر شما یا هر نخبه یا کارشناس فرهنگی تربیتی است را در این سیستم آموزشی جانمایی کرد. آزاد اندیشی و تفکر هم قطعا نیازمند آموزش و تربیت است. بحث بر این است که پیاده سازی هر محتوایی که شما یا هر عزیزی مد نظرش باشد، لازمه اش جاری شدن آن در یک سیستم یا قالب است. هدف این طرح نیز ارائه این بستر است. در صورت تمایل میتوانید مراجعه بفرمایید به مطالبی چون: چرایی و ضرورت برنامه ریزی های فرهنگی- بستر...- چند نکته از تیپ فرهنگی امام علی (علیه السلام)- اتمام شکل گیری «بستر»-محتوای ارتقاء درجات- نقطه قوت طرح...
    همچنین لازم است این نکته هم در نظر گرفته شود که شکل طرح بر خلاف ظاهر آن، بهیچ عنوان نظامی نیست، بلکه قالبی درجه بندی شده دارد. این قالب درجه بندی را فقط نباید در مجموعه های نظامی دنبال کرد، بسیاری مجموعه غیر نظامی درجه بندی شده هم وجود دارد. البته میتوان برای تعدیل طرح از کلمه ای غیر از «تیپ» نیز بهره برد که این مطلب نیز در جای خود طرح شده است.
    از زمانی که برای مطالعه مطالب صرف نمودید متشکرم.
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی